+90 546 439 23 83

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   07:30 - 19:30

BLOG
Anasayfa Blog Yüzme Kursuna Gidip Yüzme Öğrenememek

Yüzme Kursuna Gidip Yüzme Öğrenememek

20 Haziran 2019

-Yüzme öğrenmek nasıl bir şey? --Önce suyla tanışıp arkadaş olun. ’O’ nunla biraz zaman geçirip bir şeyler paylaşın, göreceksiniz zamanla birbirine koşulsuz şartsız güvenen iki iyi dost olacaksınız.

YÜZME KURSUNA GİDİP YÜZME ÖĞRENEMEMEK

             Herkese merhaba. Ben Yüzme Antrenörü Gökhan KANAL. Bir konuya açıklık getirme ihtiyacı duyuyorum. Şöyle ki: Bana sürekli,’’- Hocam ben daha önce 2 kere kursa gittim 3 farklı hocadan özel ders aldım korkumu yenemedim, korkum daha da arttı vs. yine öğrenemezsem, suda ayağım yere değmediği anda çok tedirgin oluyorum.’’ Gibi çok sayıda telefon geliyor. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Su Korkusu olan birine yüzme öğretecek olan yüzme antrenörü, mutlaka ama mutlaka daha önceden su korkusu olan hatta psikolojik boyutu derin olan, panik atağı olan vs. gibi yüzlerce kursiyerle çalışmak suretiyle haiz olduğu tecrübeleriyle başarıya ulaşabilir. Bu sayede kendi repertuvarında çok fazla sayıda çözüm metodu biriktirmiş olacağından dolayı hedefe ulaşmak kaçınılmaz olacaktır. Şimdi soruyorum size: Problem kursiyerde mi? Yoksa antrenörde mi?

Okuduğunuz için teşekkür eder, Kuşadası Yüzme Kursu ve Su Korkusunu Yenme Çalışmaları Ailesi olarak SU KORKUSUZ BİR YAŞAM DİLERİZ.

Gökhan KANAL

Profesyonel Yüzme Antrenörü



Bu yazı 3444 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Nasıl Yüzme Öğrenirim

12 Haziran 2019

Bizi Arayın +90 546 439 23 83

Bizi Arayın +90 546 439 23 83

Kuşadası Yüzme Kursu

Copyright © 2020 All Right Reserved | Designed by KobiWebSite

E-BÜLTEN ABONELİĞİ